Prof. Dr. Kayihan Sahinoglu's chirurgische kliniek in Istanbul, Turkije

De haartransplantatie kliniek van Prof. Dr. Kayihan Sahinoglu bevindt zich in Istanbul, Turkije. Als u een haartransplantatie ondergaat in onze kliniek, ontvangt u niet alleen een uitstekende en betrouwbare haartransplantatie, u bezoekt tegelijkertijd ook de prachtige stad Istanbul.

Istanbul is een bijzonder mooie stad, door de eeuwen heen begeerd door verschillende wereldrijken. Grenzend aan zowel Europa als Azië, is het een van ‘s werelds grote wereldsteden.

De kliniek

De kliniek van Dr. Kayihan Sahinoglu bevindt zich op de bovenste verdiepingen van een modern gebouw in Atasehir, Istanbul. De kliniek is stijlvol ontworpen en biedt patiënten een warme en uitnodigende omgeving. Of u nu wacht op een consult bij de kliniek of even kort papierwerk invult voor uw operatie, u kunt zich comfortabel voelen in de elegant vormgegeven wachtruimte.

Locatie van de kliniek

De locatie van onze kliniek is Istanbul Atasehir (Brandium R-4 No: 268), goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ook gemakkelijk te bereiken vanaf Istanbul Sabiha Gokcen en het Istanbul Ataturk vliegveld.

Direct onder het gebouw van de kliniek ligt een groot winkelcentrum met alles wat u nodig heeft.

Chirurgische ruimtes

De chirurgische ruimtes in de kliniek zijn helemaal ingesteld op het comfort van de patiënt. Een operatie kan enkele uren duren en de operatiekamer is zo ingericht dat onze patiënten daarbij zo comfortabel mogelijk zijn.

Veel patiënten slapen even tijdens hun operatie: dat kan goed vanwege de moderne en ontspannende operatiestoelen. Ook is er een grote collectie muziek om uit te kiezen. Vlakbij de operatiekamer zijn toiletten die u op ieder gewenst moment kunt bezoeken.

De chirurg

Prof. Dr. Kayihan Sahinoglu is een bekend haartransplantatie chirurg in Turkije en Europa. Mensen uit veel verschillende landen in Europa en Turkije reizen naar Istanbul voor zijn haartransplantaties. Leer meer over Prof. Dr. Kayihan Sahinoglu.

Materialen & uitrusting

De reden dat Dr. Kayihan Sahinoglu de FUE methode prefereert boven de FUT-methode is dat hij er vertrouwen in heeft dat hij resultaten kan bereiken die vergelijkbaar zijn met die van de striptechniek.