Na de ingreep

Bij uw overwegingen om tot een haartransplantatie over te gaan kan het proces na afloop van de ingreep een grote rol spelen. Het is dan ook belangrijk om hiermee rekening te houden voordat u besluit om een haartransplantatie te ondergaan.

Hoewel FUE een minimaal invasieve haartransplantatie-techniek is, kunt u wat roodheid verwachten, zowel in het donor- als het ontvangende gebied. Na een paar dagen zal deze roodheid echter al verminderen en binnen enkele weken is deze verdwenen. Dit hangt samen met uw huidskleur en met de snelheid van het genezingsproces.

Er is meestal geen pijn na de procedure. De eerste periode na de ingreep kunt u het ontvangende gebied echter beter niet aanraken. Daarom is het verstandig om het de eerste paar dagen na de procedure rustig aan te doen.

Na de operatie - Dr. Kayihan Sahinoglu
U krijgt, om het genezingsproces te versnellen, speciale instructies om uw haren te wassen en advies over het gebruik van shampoo gedurende de eerste 7-10 dagen.

Om zwelling tegen te gaan krijgt u pijnstillers en antibiotica.

Door de uitgebreide instructies op te volgen kunt u ervoor zorgen dat u de beste resultaten krijgt na de haartransplantatie.

Gratis online consultatie

Neem vandaag nog contact met ons op en krijg uw eerste doktersconsult 100% gratis!

Een afspraak maken!

Voor antwoorden op al uw vragen. Plan vandaag nog een afspraak:

Verzoek indienen!