Wat is het voordeel van de FUE-transplantatie in vergelijking met de striptechniek?

Het belangrijkste voordeel van FUE is de manier waarop de folliculaire eenheden worden geëxtraheerd. De follikels worden één voor één handmatig met millimetrische instrumenten geëxtraheerd. Daardoor blijven er geen zichtbare littekens achter in de hoofdhuid en kan de patiënt een kortgeknipte haarstijl dragen. Bovendien zijn er geen hechtingen, verbanden of pads en is de postoperatieve fase bijna pijnloos.

 

Is het nodig om ’s nachts in een kliniek te blijven?

Nee. De procedure duurt een dag en u vertrekt op dezelfde dag.

 

Zijn er risico’s verbonden aan de FUE-procedure?

Dr. Sahinoglu maakt gebruik van lokale anesthesie. Hierdoor kunnen patiënten tijdens de procedure wakker en alert blijven en voelen ze geen ongemak. De FUE-procedure is minimaal invasief en is daarom een zeer veilige procedure onder plaatselijke verdoving.

 

Moet ik mijn haar kort knippen?

In het merendeel van de gevallen knippen we het haar kort, zodat we de maximaal mogelijke kwaliteit aan transplantaten verkrijgen. Het hangt meestal af van het aantal benodigde transplantaten. Hoe meer er nodig is, hoe waarschijnlijker dat u een kort kapsel nodig heeft.

 

Ben ik een geschikte kandidaat voor de FUE-procedure?

We raden altijd aan om een ​​persoonlijk consult te regelen: daarbij kunnen we verschillende variabelen zoals uw leeftijd, uw type haaruitval en de familiegeschiedenis van haaruitval onderzoeken. Al deze factoren bepalen de geschiktheid voor een behandeling. Over het algemeen bent u een mogelijke kandidaat voor haartransplantatie als u gezond bent en een goed donorgebied heeft.

 

Hoe lang duurt het voordat er resultaat te zien is?

Na de haartransplantatie begint het haar na drie tot zes weken uit te vallen. Hierna duurt het ongeveer twee tot vier maanden om opnieuw te groeien. Hergroei zal naar verwachting halverwege de periode van ongeveer zes maanden zijn. Het eindresultaat wordt bereikt na twaalf tot veertien maanden. Iedere patiënt is anders en de voortgang kan dan ook variëren per persoon.

 

Zien de resultaten van de FUE-procedure er natuurlijk uit?

De FUE-haartransplantatie procedure vereist zowel chirurgische vaardigheden als artistieke flair en Dr. Sahinoglu beschikt over beide. Daarmee worden dan ook natuurlijk ogende resultaten bereikt. U kunt de vroegere patiëntenbibliotheek bekijken om een voorbeeld van resultaten te zien.

 

Bestaat er een risico op afstoting van het getransplanteerde haar?

Dit risico bestaat niet omdat het gewonnen haar uw eigen natuurlijke haar is.

 

Zal mijn haar op poppenhaar lijken?

Als het haar in rechte lijnen wordt geïmplanteerd ziet het er daarna uit als poppenhaar. Dit is echter niet de natuurlijke manier van haargroei. Bij de huidige technieken worden er folliculaire eenheden van 3 of meer haren in de haarlijn getransplanteerd: dit zorgt voor een esthetisch bevredigend en natuurlijk uitziend resultaat.

Is het getransplanteerde haar permanent of zal ik het uiteindelijk weer kwijtraken?

Het getransplanteerde haar komt uit zones die niet onderhevig zijn aan de werking van DHT, het hormoon dat verantwoordelijk is voor haarverlies, dus u zult dit haar niet verliezen.

Online Consultatie - Dr. Kayihan Sahinoglu

Een afspraak maken!

Voor antwoorden op al uw vragen. Plan vandaag nog een afspraak:

Verzoek indienen!

Heeft u nog vragen? Bel ons nu!

085 0043 184

085 0043 184

Heeft u nog vragen?
Bel ons nu!