De keuze voor een haartransplantatie door Prof. Dr. Kayihan Sahinoglu

Dr. Kayihan Sahinoglu behaalt duidelijke en overtuigende operatieresultaten zoals te zien is op beelden van patiënten van vóór en na de operatie. Alle foto’s in de patiënten galerij zijn origineel en onbewerkt.

Patiënten van Dr. Kayihan Sahinoglu’s zijn trots op hun resultaten en delen hun ervaringen op YouTube. Ze laten hiermee zien dat de keuze voor een haartransplantatie in handen van de juiste arts tot veel tevredenheid kan leiden. Tot op heden heeft Dr. Kayihan Sahinoglu meer dan 5000 haartransplantatie operaties uitgevoerd.

Resultaten

Ervaring

Dr. Kayihan Sahinoglu werkt zeer grondig en gedetailleerd tijdens het chirurgisch proces van de gehele haartransplantatie om deze perfect uit te voeren. Dr. Kayihan Sahinoglu voert jaarlijks honderden operaties uit en heeft daarmee aanzienlijke ervaring. 

Toewijding

Het chirurgische team van Dr. Kayihan Sahinoglu werkt met veel zorg en toewijding tijdens de urenlang durende operaties van de haartransplantaties. Dit is nodig om de operaties veilig en efficiënt uit te kunnen voeren.

Dankzij zijn toewijding kan Dr. Kayihan Sahinoglu veilig 2500-3000 grafts per dag verzamelen in een enkele sessie. Dr. Kayihan Sahinoglu voert vrij lange sessies van 4000-5000 transplantaten in twee opeenvolgende dagen uit op basis van de beschikbaarheid van het donorgebied van de patiënt.

Reputatie

Dr. Kayihan Sahinoglu heeft inmiddels door zijn vele succesvolle operaties een uitstekende reputatie opgebouwd. Hij verwelkomt dagelijks patiënten van over de hele wereld. 85 Procent van zijn totale patiëntenbestand bestaat uit internationale patiënten en velen daarvan zijn afkomstig uit zowel Europa als de VS.

U kunt uw haartransplantatie dan ook met een gerust hart toevertrouwen aan Dr. Kayihan Sahinoglu.

ISHRS Fellow

Dr. Kayihan Sahinoglu is lid van de International Society of Hair Restoration Surgery (FISHRS)

ABHRS

Dr. Sahinoglu is een diplomaat van de American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS)

Authentieke foto's en video's

Dr. Kayihan Sahinoglu publiceert zijn werk op zijn website met heldere, onbewerkte foto’s en video’s van haartransplantaties. Zo kunt u de echte resultaten zien en de kwaliteit van het werk goed beoordelen.

Om de verschillen goed te kunnen zien worden de foto’s in hoge resoluties naast elkaar weergegeven.

De video’s bieden u verschillende perspectieven zodat u de voor en na vergelijkingen gemakkelijker kunt maken. U kunt daarbij ook de ondetecteerbare incisies in het donorgebied en de getransplanteerde haargroei zien.