Dr. Kayihan Sahinoglu's chirurgische kliniek

De haartranslplatatie kliniek van Prof. Dr. Kayihan Sahinoglu bevindt zich in het prachtige Istanbul in Turkije. Als u besluit om een haartransplatatie te ondergaan in zijn kliniek, ontvangt u niet alleen een haartransplatie van wereldklasse, maar u bezoekt tegelijkertijd ook een van de mooiste plekken ter wereld.

Istanbul is echt een prachtige stad en door de eeuwen heen begeerd door verschillende wereldrijken. Grenzend aan zowel Europa als Azie, is het een van ‘s werelds grote wereldsteden.

De kliniek bevindt zich op de bovenste verdiepingen van een modern gebouw in Atasehir, Istanbul.

Kliniek

De kliniek van Dr. Kayihan Sahinoglu’s is specifiek ontworpen voor haartransplantaties. Vanaf het moment dat u binnenkomt zult u merken dat u zich bevindt in een moderne en professionele kliniek met een prachtig uitzicht over de stad.

Indien gewenst, kunnen wij u tijdens de persoonlijke kennismaking in Nederland aanvullende informatie over de kliniek en haar specialisten geven.

Locatie

De kliniek van Dr. Kayihan Sahinoglu’s is gevestigd in Istanbul Atasehir, Brandium R-4 No: 268.

Zijn kliniek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gemakkelijk te bereiken vanaf het vliegveld Istanbul Sabiha Gokcen en Istanbul Airport.

Direct onder het gebouw bevindt zich een groot winkelcentrum waar u alles wat u nodig heeft op loopafstand kunt vinden.

Behandelkamers

De behandelkamers zijn gebouwd om te kunnen voorzien in het comfort van de patiënt.  Aangezien een behandeling enkele uren in beslag kan nemen is het belangrijk dat de behandelkamer van alle gemakken voorzien is.

Het is belangrijk dat patiënten kunnen relaxen tijdens de behandeling, daarom is de kliniek voorzien van moderne en ontspannende operatiestoelen. Daarnaast heeft u de keuze uit een grote collectie muziek.

 

Chirurg

Prof. Dr. Kayihan Sahinoglu is een welbekende haartransplantatie chirurg in Turkije en Europa. Mensen van veel verschillende landen in Europa en Turkije reizen naar Istanbul voor zijn haartransplantaties. Meer over Prof. Dr. Kayihan Sahinoglu.