Het proces na de haartransplantatie is misschien wel net zo belangrijk als de behandeling zelf.

Om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaald, ontvangt u voordat de haartransplantatie plaatsvindt uitgebreide instructies voor na de behandeling.

Het kan ook voorkomen dat u na de haartransplantatie medicijnen krijgt toegediend, zoals medicijnen tegen zwelling, pijnstillers en/ of antibiotica.

Hoewel FUE een minimaal invasieve haartransplantatie-techniek is, kunt u nog steeds een beetje roodheid verwachten die zowel in het donor- als het ontvangende gebied kan voorkomen. Na een paar dagen begint de roodheid meestal te verminderen en binnen enkele weken zal deze verdwijnen, afhankelijk van uw huidskleur en het genezingsproces.

Na de operatie - Dr. Kayihan Sahinoglu
De meeste patiënten ervaren na de behandeling geen pijn. Wel wordt er van u verwacht dat u gedurende een paar dagen het ontvangende gebied niet aanraakt. Na de behandeling kunt u het best even rustig aan doen. Daarnaast ontvangt u speciale instructies voor het wassen van uw haren en advies over het gebruik van shampoo gedurende de eerste 7-10 dagen. Hierdoor versnellen we het genezingsproces.

Online Consult

Neem vandaag nog contact met ons op en krijg kosteloos en vrijblijvend advies!

Een afspraak maken!

Voor antwoorden op al uw vragen. Plan vandaag nog een afspraak in!

Verzoek indienen!