Wat is het voordeel van de FUE-transplantatie in vergelijking met de striptechniek?

Het belangrijkste voordeel van FUE komt van de manier waarop de folliculaire eenheden worden geëxtraheerd. De follikels worden één voor één handmatig met millimetrische instrumenten geëxtraheerd. Daarom blijven er geen zichtbare littekens achter in de hoofdhuid en kan de patiënt een kortgeknipte haarstijl dragen. Bovendien zijn er geen hechtingen, verbanden of pads en is de postoperatieve fase bijna pijnloos.

 

Is het nodig om ‘s nachts in een kliniek te blijven?

Nee. De procedure duurt een dag en u vertrekt op dezelfde dag.

 

Zijn er risico’s verbonden aan de FUE-procedure?

Dr. Sahinoglu, maakt gebruik van lokale anesthesie. Hierdoor kunnen patiënten tijdens de procedure wakker en alert blijven, maar geen ongemak voelen. De FUE-procedure is minimaal invasief en is daarom een zeer veilige procedure onder plaatselijke verdoving.

 

Moet ik mijn haar kort knippen?

In het merendeel van de gevallen knippen we het haar kort, zodat we de maximaal mogelijke kwaliteit aan transplantaten verkrijgen. Het hangt meestal af van het aantal benodigde transplantaten. Hoe meer er nodig is, hoe waarschijnlijker dat u een kort kapsel nodig heeft.

 

Ben ik een geschikte kandidaat voor de FUE-procedure?

We raden altijd aan om een ​​persoonlijk consult te regelen om verschillende variabelen zoals uw leeftijd, uw type haaruitval en de familiegeschiedenis van haaruitval te onderzoeken. Al deze factoren bepalen uw algehele geschiktheid voor een behandeling. In het algemeen bent u mogelijk een kandidaat voor haartransplantatie als u gezond bent en een goed donorgebied heeft.

 

Hoe lang duurt het voordat er resultaat te zien is?

Na de haartransplantatie begint het haar na 3-6 weken uit te vallen. Hierna duurt het ongeveer 2-4 maanden om opnieuw te gaan groeien. Hergroei zal naar verwachting halverwege de periode van ongeveer zes maanden zijn. Het eindresultaat wordt bereikt na 12-14 maanden. Iedere patiënt is anders en de voortgang kan variëren per persoon.

 

Zullen de resultaten van de FUE-procedure er natuurlijk uitzien?

De FUE-haartransplantatie procedure vereist zowel chirurgische vaardigheden als artistieke flair en Dr. Sahinoglu beschikt over beide om natuurlijk ogende resultaten te bereiken. U kunt ook de vroegere patiëntenbibliotheek bekijken om een voorbeeld van echte resultaten te zien.

 

Bestaat er een risico op afstoting van het getransplanteerde haar?

Dit risico bestaat niet, omdat het gewonnen haar uw eigen natuurlijke haar is.

 

Zal mijn haar eruitzien als het haar van een pop?

Poppenhaar ziet eruit als het haar in rechte lijnen wordt geïmplanteerd, wat niet de natuurlijke manier van haargroei is, en wanneer er folliculaire eenheden van 3 of meer haren in de haarlijn getransplanteerd worden. De huidige technieken zorgen echter voor een esthetisch bevredigend en natuurlijk uitziend resultaat.

 

Is het getransplanteerde haar permanent of zal ik het uiteindelijk weer kwijtraken?

Het getransplanteerde haar komt uit zones die niet onderhevig zijn aan de werking van DHT (het hormoon dat verantwoordelijk is voor haarverlies), dus u zult ze niet verliezen.

Online Consultatie - Dr. Kayihan Sahinoglu

Een afspraak maken!

Voor antwoorden op al uw vragen. Plan vandaag nog een afspraak!

Verzoek indienen!

Heeft u nog vragen? Bel ons nu!

+90 216 411 8690

+90 216 411 8690

Have any questions?
Call us now!