Resultaat

Dr. Kayihan Sahinoglu presenteert met trots zijn operatieresultaten met grote, duidelijke en consistente beelden van de patiënt van vóór en na de operatie.

Sommige patienten van Dr. Kayihan Sahinoglu hebben hun persoonlijke ervaring gedeeld op Youtube. Deze ervaringen geven een unieke inkijk in de werkwijze van Dr. Kayihan Sahinoglu.

Tot op heden heeft Dr. Kayihan Sahinoglu meer dan 5000 haartransplantatie behandelingen succesvol uitgevoerd.

Resultaten

Ervaring

Dr. Kayihan Sahinoglu doorloopt grondig ieder detail van het haartransplantatie chirurgieproces om ervoor te zorgen dat het perfect wordt uitgevoerd.

Dr. Kayihan Sahinoglu heeft aanzienlijke ervaring op het gebied van haartransplantatie en voert elk jaar honderden behandelingen uit.

Tot op heden heeft Dr. Kayihan Sahinoglu meer dan 5000 haartransplantatie operaties uitgevoerd.

Toewijding

Met ervaring en toewijding werkt het chirurgische team van Dr. Kayihan Sahinoglu consequent om de behandelingen veilig en efficiënt uit te kunnen voeren.

Dankzij dit soort toewijding kan Dr. Kayihan Sahinoglu veilig 2500-3000 grafts per dag transplanteren in een enkele sessie. Dr. Kayihan Sahinoglu voert vrij lange sessies van 4000-5000 transplantaten in twee opeenvolgende dagen uit op basis van de beschikbaarheid van het donorgebied van de patiënt.

Reputatie

Dr. Kayihan Sahinoglu heeft een reputatie opgebouwd van consistente excellentie. Hij verwelkomt dagelijks patiënten van over de hele wereld. Internationale patiënten vormen 85% van zijn totale patiëntenbestand. De meeste patiënten zijn afkomstig uit Europa en de VS.

Dr. Kayihan Sahinoglu behoort met zijn ervaring en als lid van zowel de ABHRS als de ISHRS tot één van de beste artsen ter wereld.

ISHRS Fellow

Dr. Kayihan Sahinoglu is Lid van de International Society of Hair Restoration Surgery (FISHRS)

ABHRS

Dr. Sahinoglu is een Diplomaat van de American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS)

Authentieke foto's en video's

Dr. Kayihan Sahinoglu presenteert u met trots zijn werk met heldere, onbewerkte foto’s en video’s van haartransplantaties.

Om het verschil te kunnen zien, worden de foto’s in hoge resolutie naast elkaar weergeven.

De foto’s en video’s zorgen ervoor dat u de verschillende perspectieven kunt bekijken en dat de voor/na vergelijkingen gemakkelijker te maken zijn. Ook kunt u de on-detecteerbare incisies in het donorgebied en de getransplanteerde haargroei bekijken.